Reservdelar och Tillbehör

Beställ reservdelar och tillbehör här

Reservdelar

Vi är medvetna om hur viktigt det är för våra kunder att få tag i rätt del så fort som möjligt för att undvika ytterligare stillestånd och väntetider. Därför har vi valt att ha ett mycket stort och komplett reservdelslager.

Hitachi
Vi har Delvatorauktoriserad försäljning av reservdelar till Hitachi entreprenadmaskiner i Västra Götaland. Vårt lager av originalreservdelar, filter, rutor och oljor till Hitachi grävmaskiner är därför mycket välsorterat. Det vi inte har här beställer vi omgående hem.

Tiltrotatorer
Till de vanligaste tiltrotatorerna har vi ett näst intill komplett lager av reservdelar på hyllan. Hos oss sparar du in ett par dagars leveranstid från fabrikerna!

Slitdelar
Vi har stor sortering av tänder, skopstål och slitstål samt bandvagnsdelar på lager. Tag gärna med en gammal tand så kan vi se vilken sort du har. I vårt datasystem har vi också historiken registrerad på vad som är köpt tidigare till maskinen.

Annat
Filter – Komplett sortiment av originalfilter till Hitachi. Stort lager av filter från Filterteknik samt översättningsprogram för att översätta din befintliga filterbeteckning eller hitta rätt filter till din maskintyp. Vi kan också lagra ditt maskinkort så att vi vet vilket filter du skall ha nästa gång.

Oljor – Hitachi originaloljor kompletterade med specialoljor från Statoil gör att vi har den olja du behöver till din entreprenadmaskin.

Remmar – Tag med din gamla rem eller beteckningen på den så plockar vi fram en ny!

Arbetsbelysning – Jämför gärna vilken skillnad det är på ljusbilden från olika lampor med vår testramp. Vi har mycket lampor hemma och kan även beställa hem speciallampor eller ljusramper efter önskemål

Övrigt – Mycket, mycket mer reservdelar och förbrukningsmaterial till alla maskiner. Ring gärna Claes, han ordnar fram det mesta!

Tillbehör

Då vi är återförsäljare för alla vanliga märken av grävmaskinstillbehör kan ni med förtroende vända er till oss för att få kompetent råd om inköp av nya redskap etc.

Tiltrotatorer
Vi hjälper dig gärna med anskaffning av en ny tiltrotator. Vi kan ge dig opartisk jämförelse och råd om vad som passar dig och din maskin bäst. Eller om det kanske är mer lönsamt för dig att reparera din befintliga. Isåfall ordnar vi även det. Vi hanterar också eventuella garantiärenden och har ett stort reservdelslager och bästa servicen för din tiltrotator. När du köper tiltrotator eller andra tillbehör genom oss är vi med dig hela vägen!

Skopor / Redskap
Vi hjälper dig gärna med anskaffning av ny skopa eller redskap. Vi kan ge dig opartisk jämförelse och råd om vad som passar dig och din maskin bäst. Eller om det kanske är mer lönsamt för dig att reparera din befintliga. Isåfall ordnar vi även det. Vi hanterar också eventuella garantiärenden. När du köper redskap genom oss är vi med dig hela vägen!

Hydraulhammare / demolering
Vi hjälper dig gärna med anskaffning av ny SMC Hammare eller andra demoleringsverktyg. Det är rejäla, hållbara redskap som är framtagna med kunden i fokus och med en vettig prisbild. Vi har också auktoriserad service och reservdelar till dina SMC hydraulverktyg.

Specialtillbehör Hitachi

Vi har efter önskemål från kunder tagit fram vissa specialtillbehör som väl kompletterar originalmaskinen.

Reservdelar Hitachi

Säkerhetstanklock
Lönar sig från första tanken du slipper få tömd. Tillverkad i rostfritt. Kompletteras med hänglås. Passar Hitachi och andra maskiner med tankrörsdiameter 100mm. Kan även specialbeställas till andra dimensioner.

Beställ reservdelar och tillbehör här