Service och Reparationer

Boka service och reparation här
Utrustning
Vi utför auktoriserad utrustning av Hitachi entreprenadmaskiner för Delvator AB. När Du tillsammans med Delvators säljare har beställt din nya Hitachimaskin går vi igenom Dina önskemål om placering av den beställda utrustningen samt kompletterar med eventuellt ytterligare specialutrustning som Du behöver. Vi finns sedan till hands för frågor, service, reservdelar och eventuella garantiärenden.

Service
Professionell service av grävmaskiner och andra entreprenadmaskiner utför vi i verkstad eller fält. Vi har filter och oljor hemma till de flesta maskiner. I vårt datasystem sparar vi historik på din maskin och vet när vi har utfört senaste service.
Vi har Delvatorauktoriserad service av Hitachi entreprenadmaskiner. Tack vare datauppkopplingen i de nya maskinerna finns nu möjlighet för oss att bevaka när det är dags att boka er nästa service.

Reparationer
Vi utför alla slags reparationer av samtliga förekommande entreprenadmaskiner. Efter över 50 år i branschen har vi skaffat oss en mycket bred kompetens avseende reparationer av grävmaskiner och andra entreprenadmaskiner. Vi är väl insatta i alla system såsom elektronik, hydraulik, styrning och ren mekanik. Det är tack vara nöjda kunder under alla år som vi har möjlighet att fortsätta och utveckla vår verksamhet. Vi fokuserar på att löpande överföra den samlade erfarenheten på nya medarbetare för att tillvarata befintlig kunskap på bästa sätt och samtidigt ge utrymme för att även kunna ta till sig all ny teknik. För att minimera stillestånd och väntetider har vi mycket reservdelar på lager. Vi har även en mycket välutrustad mekanisk verkstadsdel där vi kan tillverka specialdelar.

Svetsreparationer
Vi utför alla förekommande svetsarbeten. Om du behöver byta skär på skopan eller om aggregatet är sprucket, så åtgärdar vi det.

AC-service
Auktoriserad AC-service i verkstad eller i fält. Vi utför reparationer samt tömning och fyllning av köldmedium i AC på entreprenadmaskiner.

Tiltrotatorservice
Sedan 80-talet har vi servat och reparerat de tiltrotatormärken som finns på marknaden. För snabb service har vi alltid mycket reservdelar hemma till de största märkena. Vi hjälper dig även gärna med eventuella garantiärenden avseende din tiltrotator. När du behöver en ny tiltrotator så vet du väl att vi även är återförsäljare?

Hydraulhammarservice
Vi servar och reparerar gärna din SMC Hydraulhammare. Vi är även återförsäljare så vänd dig gärna till oss för information om ny hammare eller rivningsutrusning!

Hydraulik
Vi är ett av få auktoriserade AMAB HydraulikCenter. I vår slangverkstad finner man ett mycket brett utbud av vanliga och ovanliga slangar och kopplingar i olika dimensioner.
Kom hit med din lösa slang så pressar vi direkt! Vid behov kan vi även pressa slang i fält.
Vi utför även fyllning av kvävgasackumulatorer

Mekanisk verkstad
De delar som inte går att få fram tillverkar vi i vår välutrustade mekaniska verkstad! Här finns både svarv, fräs och många andra maskiner som gör att vi kan tillverka kolvstänger och olika specialdelar

Servicebilar
Med våra komplett inredda servicebilar åker vi vid behov ut och reparerar i fält. Förutom alla handverktyg har vi med oss svets, kran, arborrverk och slangpress. Det primära område vi täcker är Västra Götaland mellan Strömstad – Falkenberg – Ulriceham

Boka service och reparation här